T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İŞİN ERBAPLARI PROJESİ

Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, sanayiciler ve genç girişimcilerle bir araya geldi.

Eskişehir Sanayi Odası, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Göç İdaresi Müdürlüğü ve İŞKUR tarafından sürdürülen ‘İşin Erbapları Projesi’ kapsamdaki 05 Aralık 2023 tarihinde Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi A Blok toplantı salonunda gerçekleştirilen etkinliğe ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, Kıraç Metal Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kıraç, TOBB Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan Yardımcısı İlhan Köksal, TOBB Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyesi Talha Çavdar, TOBB Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyesi Halil Karahisar, ESO Danışmanı Bekir Şahin Tütüncü katıldı.

Toplantının açılışında Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İlhan Özata, okulun yapısı, bölümleri ve projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

“Sanayi-Meslek Lisesi İş Birliği Buluşması” kapsamında yapılan toplantıda konuşmacılar tecrübelerini ve girişimcilik ile ilgili ticari hayatta yaşadıklarını paylaştı. Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri, girişimciliği ve ilimiz sanayisini yakından tanıma fırsatı buldu, etkinlik sonrası konuşmacılar okulumuz bölümlerini gezerek bilgi aldılar.

08-12-202308-12-202308-12-202308-12-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 08.12.2023 - Güncelleme: 08.12.2023 11:02 - Görüntülenme: 250
  Beğen | 1  kişi beğendi